Дай їй другий шанс: гід по застосування картонної коробки
  • Ідеї
  • 17.07.2020

Дай ей второй шанс: гид по применению картонной коробки

Мы знаем, как вам не хочется избавляться от красивой коробочки от постельного белья и, что расстаться со стильной подарочной упаковкой практически невозможно! Давайте разбираться, где, как и для чего можно ее использовать.

Картонні коробки - чудова альтернатива нудним пластиковим контейнерам. Вони допоможуть організувати домашній простір і не втратити важливих дрібниць на просторах квартири.

У спальні

Що з речей покласти до картонного органайзера - залежить від його розміру. Маленькі сувенірні коробочки чудово впораються з роллю скриньки для прикрас або б юті-боксу для косметики. Якщо ви любите почитати перед сном і ваша тумбочка нагадує бібліотеку - симпатична картонна коробка візьме на себе зберігання книг, журналів, а також зарядних пристроїв і навушників.

У дитячій

Привчити дітей до порядку за допомогою яскравих коробок простіше простого! На органайзери можна наклеїти тематичні наклейки і складати різні речі: іграшки, книги, канцелярію і навіть одяг. Процес прибирання перетвориться на кумедну гру, а в дитячій, нарешті, на зміну хаосу прийде лад.

У вітальні

У вас також постійно пропадає пульт від телевізора чи кондиціонера? У нього просто немає свого місця - зручної коробочки, яка поєднуватиметься з дизайном вашої вітальні. А більший картонний контейнер можна поставити прямо біля дивана і скласти туди теплий плед, улюблені журнали та настільні ігри для веселих домашніх вечорів з друзями.

У коридорі

Їх неможливо знайти, легко втратити і складно зробити нові - ключі від квартири, машини та офісу. Кращого рішення, ніж виділити під них симпатичну коробочку просто немає. Комод у передпокої виглядатиме акуратніше, а час, який ви витрачали на пошуки ключів, можна буде провести з користю.

На кухні

Де-де, а на кухні є безліч предметів, які потребують грамотного зберігання. Розподіливши всі харчові продукти по групах у коробочки, ви заощадите багато місця у кухонних шафах. А якщо додати до органайзера декоративні елементи, які перегукуватимуться з дизайном кухні, то коробку можна поставити на чільне місце і зберігати в ній фрукти, кулінарні книги або використовувати як кашпо для квітів.

У ванній

Якщо до вас в руки потрапили картонні коробки з покриттям, що ламінує, ви сміливо можете шукати їм застосування у ванній. В одну з них можна скласти побутову хімію, в іншу - чисті рушники, а найкрасивіші пристосувати для зберігання фена, прасування та майок для волосся.